Referencer

Jette Hansen
Læs mere
Et forløb hos WiseMe på 10 undervisningsgange i dansk, har givet vores 14-årige datter glæden tilbage til at læse. Hendes motivation til at dygtiggøre sig inden for skrivning og læsning steg markant gennem forløbet, i takt med at hun fik flere redskaber med sig hjem fra undervisningen til brug i skolen efterfølgende.​
Lene Siggård
Læs mere
Da vi kom til WiseMe, troede vi, at Johan muligvis var talblind. Han havde store vanskeligheder og kunne slet ikke følge med i den matematikundervisning,der foregik i hans klasse. Takket været WiseMe`s matematikvejleder Helle, har Johan allerede efter ganske få ganges undervisning opnået meget store fremskridt og genvundet troen på, at han godt kan finde ud af matematik
Nina
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos WiseMe. Det faglige niveau er højt, og der overlades intet til tilfældighederne. Min søn blev testet grundigt, så underviseren vidste præcist, hvor der skulle sættes ind. På 10 gange, har han fået et kæmpe læseløft og nogle gode faglige redskaber til at klare sig fremover, så han bliver ved med at lære. Samtidig er underviseren, Pernille et skønt menneske, der havde en god kemi med min dreng, så han var glad for at komme til undervisning.
Pernille
Læs mere
Vi kan om nogen klart anbefale et ti-ugers forløb ved Pernille/WiseMe. Da vores dreng startede i august 2022, var han skoletræt og havde mistet lysten til at lære at læse. Han var flov over at være ordblind og ville ikke høre ordet! Vi kunne rende og hoppe. Tingene i skolen var bare blevet for svære, og det var alt det grundlæggende, der manglede . Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre, men tog en beslutning m ti gange ved WiseMe. Det viste sig, at være den bedste beslutning, vi har taget for vores dreng. Troen kom tilbage med lysten og motivationen til at lære igen. Hver dag, når han finder bogen frem, når vi skal læse, bliver vi så taknemmelig og stolte over den fremgang, han har haft. Af hjertet tak til Pernille og WiseMe for at tro på ham. (Mor til Mathias)
Annette
Læs mere
Vores Andrea startede i august i et matematikforløb hos WiseMe. Indtil da havde Andreas skoletid været præget af mavepine, ekstrem træthed, modløshed og manglende selvtillid. Hun spejlede sig meget i sine veninder og var meget dygtig til at udpege alle sine egne fejl og mangler. I dag har vi en helt anden pige. Processen er lang, og hun er stadig i gang, men hun har udviklet sig markant rent fagligt men endnu bedre, så har vi i dag fået en gladere pige fyldt med gåpåmod. Hun er langsomt i gang med at udvikle en tro på egne evner og en tro på, at det også er godt nok. Andrea kom for matematikken, men hun har fået så meget mere med. WiseMe får vores bedste anbefalinger. Det har været en kæmpe gave for Andrea og vores familie. (Annette)
Annemette og Jess Andersen
Annemette og Jess Andersen
Læs mere
Vores datter Frida, der går i 3. klasse, har siden skolestart haft svært ved det faglige og særligt læsningen. Skolen har bakket godt op, og vi har haft ressourcerne til at hjælpe hjælpe også. trods det, begyndte bekymringerne at fylde hos Frida, og hendes udfordringer med læsningen var pludselig ikke det, der fyldte mest, hverken hos hende eller os. Vi var bekymret for hendes psyke, og skolen rådede os til at søge hjælp for hendes angst. Vi havde svært ved helt at gennemskue, hvor roden til udfordringerne skulle findes, og valgte efter en snak med Pernille fra WiseMe, at lade Frida begynde til læseundervisning. Efter få gange blev vi fuldstændig klar over, hvor vigtigt den faglige forståelse er også for psyken og hverdagen i det hele taget. Frida livede efter få gange op, og hun satte selv flot ord på, at hun kunne mærke, at "det at gå til Pernille, hjælper mig, jeg bliver bedre til at læse og det gør mig glad." Vi fortsætter nu et samarbejde med WiseMe og Fridas skole, og er nu uden bekymringer, for den læsning, skal vi nok få styr på sammen. Vi er dog stadig lidt rystet over, hvor vi kunne være endt med vores datter, hvis WiseMe ikke var kommet i gang for os! Vores varmeste anbefalinger, både som hjælp her og nu, samt som et længere løsningsforløb.
Kirsten Just
Kirsten Just
Læs mere
Vi har lige afsluttet et forløb ved WiseMe(Pernille), og det virker. Vi var nået til et punkt, hvor det var kørt helt i hårdknude med den daglige læsning, der tit endte i gråd. Efter 15 lektioner har vores dreng taget, for ham et kæmpe hop- og jeg ved i dag, hvordan jeg skal læse med ham. Det er alle pengene værd!
Dorthe
Dorthe
Læs mere
Efter et afsluttet forløb hos WiseMe, vil jeg gerne skrive et par ord om vores oplevelse. Vores datter på 11 år har altid haft svært ved matematik. Hun har fået ekstrahjælp i skolen, men det har ikke hjulpet hende. Matematikken var begyndt af fylde mere og mere for hende. Hun var ked af det, når hun skulle i skole, de dage, hvor der var matematik på skemaet. En dag foreslog en veninde, WiseMe, hvilket vi kom i gang med.Og det har vi ikke fortrudt. Hun var så heldig at få verdens bedste lærer, Pia! Pia kan noget helt særligt, og hun formodede på kort tid, at få caroline til at tro på sig selv og rykke et kæmpe skridt fagligt. Da Caroline startede i efteråret, lå hun langt under middel i faget, men i dag er hun over middel. I klassen bliver hun nu kaldt mesteren i matematik, og hjælper ofte de andre eleverne. Matematikken er gået fra at være helt uoverskueligt, til at blive et af hendes yndlingsfag, og det kan vi takke Pia/WiseMe for. Forløbet har været rigtigt godt. Det har til tider også været hårdt med de lange køreture dertil, op- og nedture, lektier osv. MEN det har været det hele værd. Vi kan KLART anbefale WiseMe. 5 stjerner herfra. Mvh Carolines mor
Randi
Randi
Læs mere
Vi har stor ros til WiseMe. Det er utroligt den måde, hvorpå de underviser samt deres tilgang til undervisningen. Det gjorde, at vi og vores barn følte os trygge under hele forløbet. Vores datter på 9 år har haft et forløb i matematik hos Pia, og vi kan kun sige, at det har været fantastisk. Vores pige har rykket sig en helt del i matematik, og hun synes i dag, at matematikken er blevet sjovere og nemmere at lave. Vi skal snart i gang med et forløb hos Pernille og det glæder vi utrolig meget til at se, hvad det kan gøre for vores datter. Vi kommer meget gerne igen og igen. Tak for jer:-)
Randi
Randi
Læs mere
Vi har stor ros til WiseMe. Det er utroligt den måde, hvorpå de underviser samt deres tilgang til undervisningen. Det gjorde, at vi pg vores barn følte os trygge under hele forløbet. Vores datter på 9 år har haft et forløb i matematik hos Pia, og vi kan kun sige, at det har været fantastisk. Vores pige har rykket sig en helt del i matematik, og hun synes, at selve matematikken er blevet sjovere og nemmere at lave. Vi skal snart i gang med et forløb hos Pernille og det glæder vi utroligt meget til at se, hvad det kan gøre for vores datter. Vi kommer meget gerne igen og igen. Tak for jer:-)
Pia
PiaSofie
Læs mere
Vi har været rigtig glade for matematikforløbet hos Morten. Vi oplever, at vores datter har fået mere mod på faget, og at hun fanger metoderne hurtigere, når hun laver lektier hjemme end før hun begyndte på undervisningen hos Wiseme. Vi synes, at Morten er rolig og imødekommende, og at han mødte hende, præcis som hun er. Det gjorde hende tryg ved undervisningen.
Charlotte
Læs mere
Vi har så mange rosende ord om Emil, både som person samt hans undervisning. Emil er empatisk og har mødt vores dreng i øjenhøjde og formået at give ham troen på, at han kan matematik. Opgaverne har været tilpasset vores søns faglige niveau, så han efter hver time har forladt undervisningen med en succesfølelse.
Majbritt
Læs mere
Vores søn fik i løbet af sit et 10-ugers forløb hos WiseMe, styrket ikke bare sine læseegenskaber, men kom også derfra med en fornyet selvtillid og tro på egne egne evner kompetencer. Vi har været utrolig glade og tilfredse med hele forløbet, da vi føler, at vores søn både er blevet set og forstået. Vi vil til enhver tid anbefale WiseMe. Tak for det hele.
Tina
Læs mere
Min datter viste store tegn på mistrivsel i hendes gamle folkeskole, en lille 3.klasse med kun 9 elever i alt. Hun blev ikke mobbet, men havde en følelse af, ikke at passe ind. Hun var ked af det, måtte have timeout for at kunne rumme dansktimerne, havde dagligt ondt i maven og hovedpine, når hun kom hjem. Hendes "hadefag" var dansk! Hun læste i 3.klasse lix 4/5 og havde haft ekstraundervisning i dansk. Jeg valgte at kontakte Pernille, da jeg havde læst artiklen om WiseMe, men uden de store forhåbninger, var bange for, at min datter var ordblind, og at det var hende, den var helt gal med! Pernille spottede hurtigt, allerede efter første time, at hendes daværende skoletilbud ikke fungerede for hende. Jeg fik som mor redskaber og styrken til et skoleskift- og min datter fik via Pernille en tro på egne evner. Hendes læseløft blev på 10 gange hos Pernille løftet det, der svarer til 1,5 års undervisning. Min datter er overbevist om, at Pernille kan "magi" I dag læser hun godt. Hun har siden skoleskiftet ikke haft brug for timeout i klassen, og jeg har lige været til forældremøde på den nye skole, hvor de slet ikke vil tro på de udfordringer, hun tidligere har haft. Hun kan nu følge med i undervisningen på trods af, at de er 27 elever i den nye klasse. Hendes favoritfag er nu dansk. Vi har hjemme fået en megaglad pige. Foruden de læsestrategier, Pernille har givet hende, så har hun fået troen på egne evner, nye venner- ja, et helt nyt og meget bedre liv!
Marie
Læs mere
Min 11 årige søn har netop afsluttet et 10 ugers danskforløb hos Pernille, og sikke en udvikling på 10 gange. Da vi kom til WiseMe, havde han det meget svært fagligt. Havde lidt mange nederlag i skolen, og hans selvværd var helt i kulkælderen. Hos WiseMe/Pernille blev han set, hørt og forstået på det niveau, hvor han var, og så blev der stille og roligt bygget på, og han fik succesoplevelser. De succesoplevelser har boostet hans selvværd, og han har nu troen på, at han godt kan , når han stilles over for en opgave i skolen. Vi giver vores varmeste anbefalinger af Pernille og WiseMe- det er den bedste beslutning, vi har taget med det 10 ugers forløb til vores søn.
Linda
Læs mere
Vi kunne mærke, at vores datter var i mistrivsel i skolen. Hun var ked af det, når hun kom hjem fra skole, og det kunne tage mellem 30-45 minutter at komme i gang med lektierne. Hun sad bare og kiggede på dem, men kunne ikke komme i gang. Efter et forløb hos WiseMe på bare 10 uger, fandt vi ud af, at vores datter var i faglig mistrivsel og var fagligt stresset. Pernille satte restriktioner på alt, hvad der hed lektier - og hold da op en hurtig forskel, det gjorde. Vores datter blomstrede op igen, og nu glad, når hun kommer hjem fra skole- plus hun har fået mere faglig selvtillid og er blevet mere selvsikker. Kan till hver en tid anbefale Wiseme til andre!
Frederikke
Læs mere
Vores datter har været igennem et forløb hos WiseMe i både dansk og matematik. Vi har kun positivt at sige begge forløb. Forløbene har styrket vores datter fagligt og givet hende større tro på sig selv. I begge forløb havde vores datter utrolig kompetente og empatiske undervisere/vejledere, som har formået at møde vores datter i øjenhøjde. Det har været en stor fornøjelse for vores datter, og os som forældre, at komme i huset, da vi fra dag et følte os set og hørt omkring de udfordringer, vi kom med. Selv da vores datters danskforløb var slut, trådte Pernille til, da der pludselig opstod en situation omkring vores datters eksamen. Denne ekstrahjælp var uvurderlig for hende, og det giver et godt billede af Pernille som person og vejleder/underviser. Vores datter opnåede et rigtig flot resultat til hendes eksamen. De bedste og varmeste anbefalinger herfra.
Mette
Læs mere
Tusind tak Vi er overbeviste om, at I har hjulpet vores søn med skolevægring. Han havde gennem længere tid været ked af at komme i skole, og har deraf haft et højt fravær. Han har haft utrolig svært ved at sætte ord på, men har især haft en følelse af og være dum og utilstrækkelig til matematik. Vi besluttede os derfor til at tage et forløb på 10 uger hos WiseMe, og selvom han faktisk ikke havde lyst, blev det til så god en oplevelse allerede første gang, at han derefter glædede sig til at komme op til Morten hver uge. Glemmer ikke turen hjem i bilen efter 1. gang hos WiseMe, han var så glad og flyvende! Mortens evne til at danne relationer er fænomenal og humøret og troen på egne evner steg hurtigt. Sideløbende talte vi 5 gange med WiseMe`s forældrerådgiver, Anita, om hvordan vi som forældre kunne agere både overfor ham, men også overfor skolen. Anita var hurtig til at danne sig et billede af vores families situation og gav os konstruktive ideer og redskaber. Det var rart at blive mødt med, at vi ikke har været curlingforældre, men at vores søn har forsøgt gennem det, at han ikke ville i skole, at fortælle, at de rammer han var sat i der, ikke var gode for ham. Fordi vi mærket, hvor meget matematikforløbet har givet vores søn, har vi valgt at køre endnu en omgang for at fastholde, og måske opnå endnu flere positive fremskridt. Vi vil til enhver tid anbefale WiseMe. De er SÅ dygtige til det, de laver.
Rikke
Læs mere
Vores datter har svært ved matematik. Hun har været 10 gange hos WiseMe, hvor det er Kim, som har undervist. Kim er både rigtig sød og dygtig. Vores datter har været utrolig glad for ham og undervisningen. Vi kan kun sige, at det har været et rigtigt godt forløb. 1000 tak for denne gang.
Carl hos WiseMe
Carl hos WiseMe
Læs mere
Carl hos WiseMe Hjemme hos os var efteråret, vinteren og julen hård. Carl havde det svært og det smittede af på os alle herhjemme. Hvad der var galt, hvad der var svært, hvad der gjorde ondt, kunne der ikke sættes ord på. Men sikkert var det alle aftner før en skoledag bestod af gråd og alt for sene nattetimer med uro og ondt i maven. Fritidsaktiviteterne forsvandt også i løbet af efteråret. Carl lukkede sig inde i sig selv, følte sig ikke god nok og trak sig derfor fra alt hvad der var ham muligt. I januar hørte vi om WiseMe og vi ringede straks til Pernille. Forklarede situationen og kort efter startede vi hos hende. Konklusionen stod klar med det samme. Carl havde ikke lært ret meget de første år i skolen. Faktisk kunne han knap det man skulle i børnehaveklassen. Og hans faglige mangel smittede af på hele hans selvbillede, selvtillid og selvforståelse. Skolen kontaktede os i samme periode; indkaldte til koordineringsmøde. De var simpelthen løbet tør for ideer til at tackle ham, hans mavesmerter og triste udtryk. De snakkede reduceret skoletid mv. Så helt forfra og med eneundervisning, ros og anerkendelse i uanede mængder kravlede Carl stille og roligt op ad den faglige stige. På de første seks uger rykkede han et halvt år. Samtidig med tog vi forældre et forløb hos WiseMes psykolog Anita. Her fik vi redskaber til at hjælpe ham. Ladestation, Værste-bedste-bedste og Bekymringsbutikken blev en del af vores hverdag. Vi så forbedringer ret hurtigt. Nu, efter 20 uger, har vi fået vores gamle Carl tilbage. Han er glad, han kan sætte ord på det der indimellem fylder, han er rykket to klassetrin og kan læse. Han tør. Lærerne på skolen er meget imponerede over hans kæmpe fremskridt, hans glæde og hans lyst til at være sammen med resten af klassen. Han har næsten ikke tid til at være hjemme, han er til fritidsaktiviteter og sammen med venner lige så snart han kommer hjem fra skole. Det har været en fantastisk rejse. Fra noget mørkt, trist og uoverskueligt til en hverdag med glæde, energi og troen på at man kan blive bedre. Tak til WiseMe – Tak til Pernille!
Tina
Tina
Læs mere
Vores søn har desværre et flerårigt forløb med ufrivilligt skolefravær bag sig, hvor han i de år er gået i skole på nedsat skema. Er derudover udredt med autisme og belastning i tidligere skoletilbud. En af hovedudfordringerne i hans skolevægring var især manglende faglig støtte i skolen, hvor særlig matematikken tidligere var svær for T. I matematikforløbet hos Wiseme er T. blev set og mødt af matematiklærer Kim på den mest professionelle måde, man overhovedet kunne ønske sig. Kim har i allerhøjeste grad kunne aflæse T. og tilrettelægge undervisningen herefter, i forhold til hvor meget T. kunne overskue pr. gang. Kim har nogle helt særlige evner mht. at danne relationer, ligesom han er en umådelig dygtig matematiklærer, formidler og motivator og samtidig hermed en meget imødekommende, positiv, venlig og humoristisk person. T. er på 10 undervisningsgange blevet løftet så meget i matematik, at han nu kan overskue at være med i matematikundervisningen i skolen. Dette har været svært, da han er en dreng, som gerne vil klare sig ligeså godt som klassekammeraterne. T. har nået rigtig mange opgaver pr. undervisningsgang hos Kim, han har taget godt fra og har fået virkelig meget ud af Kims undervisning. Kim har på en helt særlig måde formået at se T. som den dreng han er og gennem forløbet rost og fremhævet T.'s ressourcer og kompetencer, og altid meget positivt fremhævet den indsats T. har ydet i undervisningen. T. er en dreng, som ikke har haft megen tro på egne evner eller haft megen selvtillid mht. matematisk kunnen, men det har han fået gennem forløbet med Kim, hvor Kim har rost og lyst succeserne op, og været eminent til at forklare matematiske emner, både lette og sværere, så Thomas kunne forstå og løse opgaverne. For T. har det betydet meget, at få at vide han faktisk er rigtig dygtig til matematik, når han blot får det forklaret stille og roligt - så kan han sagtens løse opgaverne. T. har i lang tid været i en positiv udvikling i skolen, men med matematikforløbet hos Kim er der ingen tvivl om, at det er med til at løfte ham endnu mere, så han er klar til at være med i matematikundervisningen i skolen nu. I min optik kræver det noget helt særligt af en lærer, når man skal undervise en dreng, som har haft en skolegang som T. bag sig - en opgave Kim har klaret langt over vores forventninger. Vi kan derfor kun give Kim/Wiseme de allerbedste anbefalinger herfra, det har været et umådeligt positiv og meget professionelt undervisningstilbud , hvorfor vi heller ikke vil tøve med at henvende os til Wiseme i fremtiden, hvis vi ser behov for det.
F`s forældre
F`s forældre
Læs mere
Det er de bedste penge, vi nogensinde har givet ud. Vi har været superglade for forløbene og har i dag en dreng, der har fået modet tilbage på at lære og læse og som ikke længere ser sig selv som "dum." Det er en kæmpe sejr, at han er gået fra at kunne to bogstaver til nu at have så meget styr på bogstaverne, at der nu er bøger, som er for lette at læse. F`s forældre.
Tidligere
Næste

Johans historie