Referencer

Bedøm din oplevelse hos os!

Referencer

Jette Hansen
Læs mere
Et forløb hos WiseMe på 10 undervisningsgange i dansk, har givet vores 14-årige datter glæden tilbage til at læse. Hendes motivation til at dygtiggøre sig inden for skrivning og læsning steg markant gennem forløbet, i takt med at hun fik flere redskaber med sig hjem fra undervisningen til brug i skolen efterfølgende.​
Lene Siggård
Læs mere
Da vi kom til WiseMe, troede vi, at Johan muligvis var talblind. Han havde store vanskeligheder og kunne slet ikke følge med i den matematikundervisning,der foregik i hans klasse. Takket været WiseMe`s matematikvejleder Helle, har Johan allerede efter ganske få ganges undervisning opnået meget store fremskridt og genvundet troen på, at han godt kan finde ud af matematik
Nina
Læs mere
Jeg kan varmt anbefale et forløb hos WiseMe. Det faglige niveau er højt, og der overlades intet til tilfældighederne. Min søn blev testet grundigt, så underviseren vidste præcist, hvor der skulle sættes ind. På 10 gange, har han fået et kæmpe læseløft og nogle gode faglige redskaber til at klare sig fremover, så han bliver ved med at lære. Samtidig er underviseren, Pernille et skønt menneske, der havde en god kemi med min dreng, så han var glad for at komme til undervisning.
Pernille
Læs mere
Vi kan om nogen klart anbefale et ti-ugers forløb ved Pernille/WiseMe. Da vores dreng startede i august 2022, var han skoletræt og havde mistet lysten til at lære at læse. Han var flov over at være ordblind og ville ikke høre ordet! Vi kunne rende og hoppe. Tingene i skolen var bare blevet for svære, og det var alt det grundlæggende, der manglede . Vi vidste ikke, hvad vi skulle gøre, men tog en beslutning m ti gange ved WiseMe. Det viste sig, at være den bedste beslutning, vi har taget for vores dreng. Troen kom tilbage med lysten og motivationen til at lære igen. Hver dag, når han finder bogen frem, når vi skal læse, bliver vi så taknemmelig og stolte over den fremgang, han har haft. Af hjertet tak til Pernille og WiseMe for at tro på ham. (Mor til Mathias)
Annette
Læs mere
Vores Andrea startede i august i et matematikforløb hos WiseMe. Indtil da havde Andreas skoletid været præget af mavepine, ekstrem træthed, modløshed og manglende selvtillid. Hun spejlede sig meget i sine veninder og var meget dygtig til at udpege alle sine egne fejl og mangler. I dag har vi en helt anden pige. Processen er lang, og hun er stadig i gang, men hun har udviklet sig markant rent fagligt men endnu bedre, så har vi i dag fået en gladere pige fyldt med gåpåmod. Hun er langsomt i gang med at udvikle en tro på egne evner og en tro på, at det også er godt nok. Andrea kom for matematikken, men hun har fået så meget mere med. WiseMe får vores bedste anbefalinger. Det har været en kæmpe gave for Andrea og vores familie. (Annette)
Annemette og Jess Andersen
Annemette og Jess Andersen
Læs mere
Vores datter Frida, der går i 3. klasse, har siden skolestart haft svært ved det faglige og særligt læsningen. Skolen har bakket godt op, og vi har haft ressourcerne til at hjælpe hjælpe også. trods det, begyndte bekymringerne at fylde hos Frida, og hendes udfordringer med læsningen var pludselig ikke det, der fyldte mest, hverken hos hende eller os. Vi var bekymret for hendes psyke, og skolen rådede os til at søge hjælp for hendes angst. Vi havde svært ved helt at gennemskue, hvor roden til udfordringerne skulle findes, og valgte efter en snak med Pernille fra WiseMe, at lade Frida begynde til læseundervisning. Efter få gange blev vi fuldstændig klar over, hvor vigtigt den faglige forståelse er også for psyken og hverdagen i det hele taget. Frida livede efter få gange op, og hun satte selv flot ord på, at hun kunne mærke, at "det at gå til Pernille, hjælper mig, jeg bliver bedre til at læse og det gør mig glad." Vi fortsætter nu et samarbejde med WiseMe og Fridas skole, og er nu uden bekymringer, for den læsning, skal vi nok få styr på sammen. Vi er dog stadig lidt rystet over, hvor vi kunne være endt med vores datter, hvis WiseMe ikke var kommet i gang for os! Vores varmeste anbefalinger, både som hjælp her og nu, samt som et længere løsningsforløb.
Kirsten Just
Kirsten Just
Læs mere
Vi har lige afsluttet et forløb ved WiseMe(Pernille), og det virker. Vi var nået til et punkt, hvor det var kørt helt i hårdknude med den daglige læsning, der tit endte i gråd. Efter 15 lektioner har vores dreng taget, for ham et kæmpe hop- og jeg ved i dag, hvordan jeg skal læse med ham. Det er alle pengene værd!
Dorthe
Dorthe
Læs mere
Efter et afsluttet forløb hos WiseMe, vil jeg gerne skrive et par ord om vores oplevelse. Vores datter på 11 år har altid haft svært ved matematik. Hun har fået ekstrahjælp i skolen, men det har ikke hjulpet hende. Matematikken var begyndt af fylde mere og mere for hende. Hun var ked af det, når hun skulle i skole, de dage, hvor der var matematik på skemaet. En dag foreslog en veninde, WiseMe, hvilket vi kom i gang med.Og det har vi ikke fortrudt. Hun var så heldig at få verdens bedste lærer, Pia! Pia kan noget helt særligt, og hun formodede på kort tid, at få caroline til at tro på sig selv og rykke et kæmpe skridt fagligt. Da Caroline startede i efteråret, lå hun langt under middel i faget, men i dag er hun over middel. I klassen bliver hun nu kaldt mesteren i matematik, og hjælper ofte de andre eleverne. Matematikken er gået fra at være helt uoverskueligt, til at blive et af hendes yndlingsfag, og det kan vi takke Pia/WiseMe for. Forløbet har været rigtigt godt. Det har til tider også været hårdt med de lange køreture dertil, op- og nedture, lektier osv. MEN det har været det hele værd. Vi kan KLART anbefale WiseMe. 5 stjerner herfra. Mvh Carolines mor
Randi
Randi
Læs mere
Vi har stor ros til WiseMe. Det er utroligt den måde, hvorpå de underviser samt deres tilgang til undervisningen. Det gjorde, at vi og vores barn følte os trygge under hele forløbet. Vores datter på 9 år har haft et forløb i matematik hos Pia, og vi kan kun sige, at det har været fantastisk. Vores pige har rykket sig en helt del i matematik, og hun synes i dag, at matematikken er blevet sjovere og nemmere at lave. Vi skal snart i gang med et forløb hos Pernille og det glæder vi utrolig meget til at se, hvad det kan gøre for vores datter. Vi kommer meget gerne igen og igen. Tak for jer:-)
Randi
Randi
Læs mere
Vi har stor ros til WiseMe. Det er utroligt den måde, hvorpå de underviser samt deres tilgang til undervisningen. Det gjorde, at vi pg vores barn følte os trygge under hele forløbet. Vores datter på 9 år har haft et forløb i matematik hos Pia, og vi kan kun sige, at det har været fantastisk. Vores pige har rykket sig en helt del i matematik, og hun synes, at selve matematikken er blevet sjovere og nemmere at lave. Vi skal snart i gang med et forløb hos Pernille og det glæder vi utroligt meget til at se, hvad det kan gøre for vores datter. Vi kommer meget gerne igen og igen. Tak for jer:-)
Pia
PiaSofie
Læs mere
Vi har været rigtig glade for matematikforløbet hos Morten. Vi oplever, at vores datter har fået mere mod på faget, og at hun fanger metoderne hurtigere, når hun laver lektier hjemme end før hun begyndte på undervisningen hos Wiseme. Vi synes, at Morten er rolig og imødekommende, og at han mødte hende, præcis som hun er. Det gjorde hende tryg ved undervisningen.
Charlotte
Læs mere
Vi har så mange rosende ord om Emil, både som person samt hans undervisning. Emil er empatisk og har mødt vores dreng i øjenhøjde og formået at give ham troen på, at han kan matematik. Opgaverne har været tilpasset vores søns faglige niveau, så han efter hver time har forladt undervisningen med en succesfølelse.
Majbritt
Læs mere
Vores søn fik i løbet af sit et 10-ugers forløb hos WiseMe, styrket ikke bare sine læseegenskaber, men kom også derfra med en fornyet selvtillid og tro på egne egne evner kompetencer. Vi har været utrolig glade og tilfredse med hele forløbet, da vi føler, at vores søn både er blevet set og forstået. Vi vil til enhver tid anbefale WiseMe. Tak for det hele.
Tina
Læs mere
Min datter viste store tegn på mistrivsel i hendes gamle folkeskole, en lille 3.klasse med kun 9 elever i alt. Hun blev ikke mobbet, men havde en følelse af, ikke at passe ind. Hun var ked af det, måtte have timeout for at kunne rumme dansktimerne, havde dagligt ondt i maven og hovedpine, når hun kom hjem. Hendes "hadefag" var dansk! Hun læste i 3.klasse lix 4/5 og havde haft ekstraundervisning i dansk. Jeg valgte at kontakte Pernille, da jeg havde læst artiklen om WiseMe, men uden de store forhåbninger, var bange for, at min datter var ordblind, og at det var hende, den var helt gal med! Pernille spottede hurtigt, allerede efter første time, at hendes daværende skoletilbud ikke fungerede for hende. Jeg fik som mor redskaber og styrken til et skoleskift- og min datter fik via Pernille en tro på egne evner. Hendes læseløft blev på 10 gange hos Pernille løftet det, der svarer til 1,5 års undervisning. Min datter er overbevist om, at Pernille kan "magi" I dag læser hun godt. Hun har siden skoleskiftet ikke haft brug for timeout i klassen, og jeg har lige været til forældremøde på den nye skole, hvor de slet ikke vil tro på de udfordringer, hun tidligere har haft. Hun kan nu følge med i undervisningen på trods af, at de er 27 elever i den nye klasse. Hendes favoritfag er nu dansk. Vi har hjemme fået en megaglad pige. Foruden de læsestrategier, Pernille har givet hende, så har hun fået troen på egne evner, nye venner- ja, et helt nyt og meget bedre liv!
Marie
Læs mere
Min 11 årige søn har netop afsluttet et 10 ugers danskforløb hos Pernille, og sikke en udvikling på 10 gange. Da vi kom til WiseMe, havde han det meget svært fagligt. Havde lidt mange nederlag i skolen, og hans selvværd var helt i kulkælderen. Hos WiseMe/Pernille blev han set, hørt og forstået på det niveau, hvor han var, og så blev der stille og roligt bygget på, og han fik succesoplevelser. De succesoplevelser har boostet hans selvværd, og han har nu troen på, at han godt kan , når han stilles over for en opgave i skolen. Vi giver vores varmeste anbefalinger af Pernille og WiseMe- det er den bedste beslutning, vi har taget med det 10 ugers forløb til vores søn.
Linda
Læs mere
Vi kunne mærke, at vores datter var i mistrivsel i skolen. Hun var ked af det, når hun kom hjem fra skole, og det kunne tage mellem 30-45 minutter at komme i gang med lektierne. Hun sad bare og kiggede på dem, men kunne ikke komme i gang. Efter et forløb hos WiseMe på bare 10 uger, fandt vi ud af, at vores datter var i faglig mistrivsel og var fagligt stresset. Pernille satte restriktioner på alt, hvad der hed lektier - og hold da op en hurtig forskel, det gjorde. Vores datter blomstrede op igen, og nu glad, når hun kommer hjem fra skole- plus hun har fået mere faglig selvtillid og er blevet mere selvsikker. Kan till hver en tid anbefale Wiseme til andre!
Frederikke
Læs mere
Vores datter har været igennem et forløb hos WiseMe i både dansk og matematik. Vi har kun positivt at sige begge forløb. Forløbene har styrket vores datter fagligt og givet hende større tro på sig selv. I begge forløb havde vores datter utrolig kompetente og empatiske undervisere/vejledere, som har formået at møde vores datter i øjenhøjde. Det har været en stor fornøjelse for vores datter, og os som forældre, at komme i huset, da vi fra dag et følte os set og hørt omkring de udfordringer, vi kom med. Selv da vores datters danskforløb var slut, trådte Pernille til, da der pludselig opstod en situation omkring vores datters eksamen. Denne ekstrahjælp var uvurderlig for hende, og det giver et godt billede af Pernille som person og vejleder/underviser. Vores datter opnåede et rigtig flot resultat til hendes eksamen. De bedste og varmeste anbefalinger herfra.
Mette
Læs mere
Tusind tak Vi er overbeviste om, at I har hjulpet vores søn med skolevægring. Han havde gennem længere tid været ked af at komme i skole, og har deraf haft et højt fravær. Han har haft utrolig svært ved at sætte ord på, men har især haft en følelse af og være dum og utilstrækkelig til matematik. Vi besluttede os derfor til at tage et forløb på 10 uger hos WiseMe, og selvom han faktisk ikke havde lyst, blev det til så god en oplevelse allerede første gang, at han derefter glædede sig til at komme op til Morten hver uge. Glemmer ikke turen hjem i bilen efter 1. gang hos WiseMe, han var så glad og flyvende! Mortens evne til at danne relationer er fænomenal og humøret og troen på egne evner steg hurtigt. Sideløbende talte vi 5 gange med WiseMe`s forældrerådgiver, Anita, om hvordan vi som forældre kunne agere både overfor ham, men også overfor skolen. Anita var hurtig til at danne sig et billede af vores families situation og gav os konstruktive ideer og redskaber. Det var rart at blive mødt med, at vi ikke har været curlingforældre, men at vores søn har forsøgt gennem det, at han ikke ville i skole, at fortælle, at de rammer han var sat i der, ikke var gode for ham. Fordi vi mærket, hvor meget matematikforløbet har givet vores søn, har vi valgt at køre endnu en omgang for at fastholde, og måske opnå endnu flere positive fremskridt. Vi vil til enhver tid anbefale WiseMe. De er SÅ dygtige til det, de laver.
Rikke
Læs mere
Vores datter har svært ved matematik. Hun har været 10 gange hos WiseMe, hvor det er Kim, som har undervist. Kim er både rigtig sød og dygtig. Vores datter har været utrolig glad for ham og undervisningen. Vi kan kun sige, at det har været et rigtigt godt forløb. 1000 tak for denne gang.
Carl hos WiseMe
Carl hos WiseMe
Læs mere
Carl hos WiseMe Hjemme hos os var efteråret, vinteren og julen hård. Carl havde det svært og det smittede af på os alle herhjemme. Hvad der var galt, hvad der var svært, hvad der gjorde ondt, kunne der ikke sættes ord på. Men sikkert var det alle aftner før en skoledag bestod af gråd og alt for sene nattetimer med uro og ondt i maven. Fritidsaktiviteterne forsvandt også i løbet af efteråret. Carl lukkede sig inde i sig selv, følte sig ikke god nok og trak sig derfor fra alt hvad der var ham muligt. I januar hørte vi om WiseMe og vi ringede straks til Pernille. Forklarede situationen og kort efter startede vi hos hende. Konklusionen stod klar med det samme. Carl havde ikke lært ret meget de første år i skolen. Faktisk kunne han knap det man skulle i børnehaveklassen. Og hans faglige mangel smittede af på hele hans selvbillede, selvtillid og selvforståelse. Skolen kontaktede os i samme periode; indkaldte til koordineringsmøde. De var simpelthen løbet tør for ideer til at tackle ham, hans mavesmerter og triste udtryk. De snakkede reduceret skoletid mv. Så helt forfra og med eneundervisning, ros og anerkendelse i uanede mængder kravlede Carl stille og roligt op ad den faglige stige. På de første seks uger rykkede han et halvt år. Samtidig med tog vi forældre et forløb hos WiseMes psykolog Anita. Her fik vi redskaber til at hjælpe ham. Ladestation, Værste-bedste-bedste og Bekymringsbutikken blev en del af vores hverdag. Vi så forbedringer ret hurtigt. Nu, efter 20 uger, har vi fået vores gamle Carl tilbage. Han er glad, han kan sætte ord på det der indimellem fylder, han er rykket to klassetrin og kan læse. Han tør. Lærerne på skolen er meget imponerede over hans kæmpe fremskridt, hans glæde og hans lyst til at være sammen med resten af klassen. Han har næsten ikke tid til at være hjemme, han er til fritidsaktiviteter og sammen med venner lige så snart han kommer hjem fra skole. Det har været en fantastisk rejse. Fra noget mørkt, trist og uoverskueligt til en hverdag med glæde, energi og troen på at man kan blive bedre. Tak til WiseMe – Tak til Pernille!
Tina
Tina
Læs mere
Vores søn har desværre et flerårigt forløb med ufrivilligt skolefravær bag sig, hvor han i de år er gået i skole på nedsat skema. Er derudover udredt med autisme og belastning i tidligere skoletilbud. En af hovedudfordringerne i hans skolevægring var især manglende faglig støtte i skolen, hvor særlig matematikken tidligere var svær for T. I matematikforløbet hos Wiseme er T. blev set og mødt af matematiklærer Kim på den mest professionelle måde, man overhovedet kunne ønske sig. Kim har i allerhøjeste grad kunne aflæse T. og tilrettelægge undervisningen herefter, i forhold til hvor meget T. kunne overskue pr. gang. Kim har nogle helt særlige evner mht. at danne relationer, ligesom han er en umådelig dygtig matematiklærer, formidler og motivator og samtidig hermed en meget imødekommende, positiv, venlig og humoristisk person. T. er på 10 undervisningsgange blevet løftet så meget i matematik, at han nu kan overskue at være med i matematikundervisningen i skolen. Dette har været svært, da han er en dreng, som gerne vil klare sig ligeså godt som klassekammeraterne. T. har nået rigtig mange opgaver pr. undervisningsgang hos Kim, han har taget godt fra og har fået virkelig meget ud af Kims undervisning. Kim har på en helt særlig måde formået at se T. som den dreng han er og gennem forløbet rost og fremhævet T.'s ressourcer og kompetencer, og altid meget positivt fremhævet den indsats T. har ydet i undervisningen. T. er en dreng, som ikke har haft megen tro på egne evner eller haft megen selvtillid mht. matematisk kunnen, men det har han fået gennem forløbet med Kim, hvor Kim har rost og lyst succeserne op, og været eminent til at forklare matematiske emner, både lette og sværere, så Thomas kunne forstå og løse opgaverne. For T. har det betydet meget, at få at vide han faktisk er rigtig dygtig til matematik, når han blot får det forklaret stille og roligt - så kan han sagtens løse opgaverne. T. har i lang tid været i en positiv udvikling i skolen, men med matematikforløbet hos Kim er der ingen tvivl om, at det er med til at løfte ham endnu mere, så han er klar til at være med i matematikundervisningen i skolen nu. I min optik kræver det noget helt særligt af en lærer, når man skal undervise en dreng, som har haft en skolegang som T. bag sig - en opgave Kim har klaret langt over vores forventninger. Vi kan derfor kun give Kim/Wiseme de allerbedste anbefalinger herfra, det har været et umådeligt positiv og meget professionelt undervisningstilbud , hvorfor vi heller ikke vil tøve med at henvende os til Wiseme i fremtiden, hvis vi ser behov for det.
F`s forældre
F`s forældre
Læs mere
Det er de bedste penge, vi nogensinde har givet ud. Vi har været superglade for forløbene og har i dag en dreng, der har fået modet tilbage på at lære og læse og som ikke længere ser sig selv som "dum." Det er en kæmpe sejr, at han er gået fra at kunne to bogstaver til nu at have så meget styr på bogstaverne, at der nu er bøger, som er for lette at læse. F`s forældre.
Marie
Læs mere
En stor anbefaling til Pernille fra WiseMe. Pernille er utrolig dygtig til sit arbejde.Meget faglig kompetent, men samtidig så utrolig behagelig. Vores datter har altid glædet sig til, at skulle til undervisning hos Pernille, og vi har fra gang til gang kunne se en stor udvikling. Ikke kun fagligt har Pernille løftet vores datter, men hun har også givet hendes en større selvtillid. Sammen med Pernille har vores datter fundet troen på sig selv. Vores datter har haft flere forløb hos Pernille, og for os er det en investering i vores pige, som vi ikke ville have været foruden.
Anita
Læs mere
Vores forløb hos wiseMe Min yngste datter på 8 år har siden hun starter i skole haft det faglig svært. I februar 2023 væltede korthuset hjemme hos os.. jeg oplevede oftere og oftere at jeg ikke kunne få min datter afsted i skole.. symptomer som ondt i halsen/ maven.. hun græd.. nogle dage måtte jeg opgive at få hende i skole.. en enkelt gang har klasselæreren måtte hente hende i bilen fordi hun nægtede at stige ud 😞. Det var frygtelig. Jeg bad om hjælp fra kommunen og fik blot af vide jeg ville blive kontaktet .. jeg rykkede flere gange for hjælp. Med samme svar…. I maj valgte jeg at kontakte Pernille fra wiseMe.. min datters fravær bekymrede mig. Hun var fraværende mindst 1-2 dage hver uge. Min datter kom i gang med et forløb hos Pernille og jeg kom til et forløb hos Anita, så jeg kunne få redskaber til at tackle problematikkerne der hjemme.. Pernille fandt hurtig ud af hvor problemet for min datter var henne, hun vurderet min datter til fagligt at være i slut 0kl.. og der gik hun i slut 2.kl. Vi kom igang hos Pernille også skete der noget! I sommerferien læste min datter frivilligt godnat historier for mig hver aften! Den vildeste oplevelse!!! Efter 10 gange med Pernille fortsatte hun i lektiecafe hos wiseMe.. derudover valgte vi også at skifte skole i August. - vi var forberedt på at det kunne gøre at min datter ikke rykkede sig fagligt fordi hun brugte energien på det sociale.. men her 5 uger efter skoleskifte oplever jeg en datter der higer efter at læse hver aften, skriver små sedler hver dag og har en kamp gejst der vil noget.. hun har rykket sig helt vildt! Og jeg har i 5 uger ikke hørt at hun ikke vil i skole.. selvfølgelig har der været dage hvor det har været svært, det vil der altid være! Men hun har ikke sagt hun ikke vil afsted! Det er en fantastisk oplevelse ⭐️ Min datter græder ikke længere når hun skal i skole - nu det mig der græder af lykke om morgen, når hun smilende håber ud af bilen og ind i skolen.. Snart holder min datter en pause ved Pernille - men vi slipper ikke Pernille helt og vil helt klart vende tilbage. Selvom hun har rykket sig helt vildt.. så indhenter man ikke 2 klassetrin på 16 uger.. Pernille har netop vurderet min datter til at være fagligt slut 1. Klasse.. Min veninde som anbefalede mig Pernille sagde - bare vent det er hver en krone værd! Du vil ikke fortryde det! Og jeg kan virkelig kun give hende ret! De varmeste anbefalinger herfra til Pernille og hendes team
Michelle
MichelleCharlie
Læs mere
Ham her… han smiler over hele femøren!! Og der er ikke noget, som gør os mere lykkelige end at se ham glad igen♥️ Charlie har siden første dag i skolen haft udfordringer med læsning og stavning. Det har altid været svært, og derfor blev han også taget ud af undervisningen for at få ekstra hjælp. Denne hjælp har han fået igennem 3 år, uden at han fagligt rykkede sig. Det undrede os, det bekymrede os. I takt med niveauet ændrede sig i 2. Kl. tog mavepinen til, han var grædende ved aflevering i skolen, spiste ingenting og lavede ingen opgaver i dansk. Tilbagemeldingen fra skolen var at vi havde en dreng med faglige udfordringer, at han var en “drømmer” fordi han ofte blot kiggede ud af vinduet i undervisningen og at han måske var ordblind. Charlie selv fortalte hvordan bogstaverne “hoppede” rundt i bøgerne og at det bare var så svært. Vi forsøgte efter bedste evne at hjælpe ham, men læsning endte dagligt i lange kampe med gråd, og en ulykkelig dreng med sætninger som “jeg lærer det aldrig” - “jeg kan ik finde ud af det” - “bare lad mig være”🥺 Charlie fik det så skidt, han havde konstant mavepine, faldt 2 vægtkurver pga. han stoppede med at spise, og opstartede i samråd med lægen i medicinsk behandling for mavesyre/mavesår. Efter behandlingen fik han det kortvarigt bedre og mere appetit igen - efterfølgende foreslog skolen et forløb til ham “cool kids” som er et forløb for børn med angstproblematikker. Vi var åbne overfor alt for at hjælpe vores dreng, men samtidig også nysgerrige på hans faglige niveau, og om det kunne være årsagen til mavepinen - for socialt er han velfungerende og har mange gode kammerater i skole og fritid. Vi valgte i stedet at kontakte WiseMe og efter en snak med Pernille i telefonen, var vi ikke i tvivl om, at at en investering her var værd at forsøge. Det er det bedste vi nogensinde har gjort… Efter første besøg kunne hun klarlægge hans udfordringer og lynhurtigt konstatere, at han ikke havde lært det grundlæggende omkring bogstaver og lyde, sådan som man bør lære i 0.kl. Det var selvfølgelig svært at høre og forstå, fordi Charlie jo skulle starte i 3. Kl. Efter sommerferien. Charlie læste på daværende tidspunkt (maj 2023) lixtal 4-5 og han havde opgivet. Men Pernilles søde væsen og stærke faglighed hjalp ham på vej - så godt på vej endda, at han efter 3 undervisningsgange knækkede læsekoden. I det forløb vi har haft, har Charlie tilbagelagt 250 siders læsning, han læser mere eller mindre flydende og er nu på lixtal 14 - præcis som man bør være, når man lige er startet i 3 kl.🤩🤗 Han har indhentet alt det fortabte fra 1. og 2. Klasse på blot 10 uger… Der er ingen læsevanskeligheder, ingen indlæringsvanskeligheder og han er ej heller ordblind. Til gengæld sprudler han, han smiler, han elsker sin skole og bedst af alt, så har han fået troen på sig selv tilbage. Vores dreng er vokset og har fået mod på udfordringer igen. Som han selv siger “mor, så kunne jeg jo lærer det - og det har ikke engang været kedeligt” “Nu vil jeg gerne lære at spille saxofon…”😍 Sådan Charlie!! Du er så sej, og vi er så stolte af ham💪🏼♥️ Han har elsket at skulle til Holstebro - også selvom det var efter en lang skoledag. Elsket at komme hos Pernille. Der er ingen tvivl, vi er som forældre ikke de eneste der er lykkelige i den her historie. Det er Charlie i den grad også. Han græder ikke længere i læsesituationer og et forløb omkring børn med angst har vi forlængst lagt på hylden. Vores søn trives endelig igen - og han kan læse og skrive!! WiseMe får vores varmeste anbefalinger - vi er Pernille evigt taknemmelig for alt hvad hun har gjort og været for vores Charlie! Tak♥️
Marianne
Læs mere
Vi giver vores varmeste anbefaling WiseMe! Vores datter kæmpede med læseudfordringer og mistrivsel da vi kontaktede Pernille fra WiseMe. Vi blev teamet op med Berit som på ganske få undervisningstimer fik givet vores datter en masse motivation og læselyst tilbage og derudover fik både hun og vi en masse stragtegier til hvordan hun arbejder bedst med at læse og løse opgaver. På under to forløb hos Berit var vores datters læsning løftet med 1 til 2 klassetrin. Vi kan på det varmeste anbefale Berit og WiseMe. Udover at være utrolig dygtig fagligt kan man også mærke at alle brænder for at hjælpe børnene videre. Det har været så rørende at se Berits engagement og motivation for at hjælpe vores datter og sammen er de bare et dreamteam. Selvom størstedelen af undervisningen foregår online om aftenen har vores datter altid været klar og glædet sig til det. Det har givet hende et løft på selvtillid og troen på sig selv og det var været så fantastisk at se hendes udvikling. Vi har nu haft 3 forløb hos Berit og vi betragter det som vores klart bedste investering til dato. Vi er også glade og taknemmelige for at Pernille bruger tid og kræfter på at "larme" i samfundsdebatten. Det er et kæmpe problem at så mange børn kæmper med mistrivsel og diagnoser. Vi er så taknemmelige for al det vores datter og vi har lært via WiseMe men også lidt rystet over hvor stort problemet er og hvor langt men kan hjælpe et barn på kort tid hvis bare man stiller skarpt på de rette ting og udfordringer. Så Pernille, fortsæt endelig kampen for at udbrede jeres viden og erfaringer 🙏
Lene Hedegaard
Læs mere
Min datter (13 år) er godt igang med matematik hos Pia. Hun jubler om tirsdagen ved tanken om at skulle afsted til matematik. Hun jubler over Pia og spørger, om vi kan hyre hende fast. Vi jubler sammen over hendes fremgang i matematik og hendes fornyede glæde over skolearbejde. Jeg jubler over, at hun ikke så ofte ringer grædende fra skolen, fordi hun igen er sat fuldstændig af. Jeg undres over, at det skal være så svært at gå i skole, når det er så nemt i WiseMe. Jeg undres over, at man kan rykke hende flere klassetrin på så kort tid, når vi har tigget og bedt om mere hjælp i skolen. Jeg undres over, at kommunen hårdnakket nægter at hjælpe økonomisk, når det i den grad gavner vore børn, som det almene skoletilbud har opgivet at hjælpe. Jeg er så taknemmelig for WiseMe, Pia og hele tiltaget! I er helte ❤️ Kæmpe knus Lene Hedegaard
Tom
Tom
Læs mere
Jeg har haft min søn til at deltage i et 10 ugers dansk forløb inden ved Wiseme, da jeg ønskede at blive klogere på, hvordan jeg bedst muligt kunne hjælpe min søn i forbindelse med hans ordblindhed. Allerede efter få gange i forløbet kunne jeg se, hvordan der kom en større ro over min søn, når han arbejdede med de forskellige øvelser. I selve forløbet har min søn lært forskellige strategier som han kan anvende i forbindelse med læsning og stavning. Derudover, så har jeg haft en fagligt person som jeg kunne sparre med, så jeg har fået nogle råd/vejledning til, hvordan jeg bedst muligt kan støtte min søn. I forbindelse med forløbet har jeg ikke kun fået en søn der har lært strategier som kan hjælpe ham, men har også fået en søn med en større selvtillid og mod på at læse og stave. Jeg oplever, at min søn i forbindelse med forløbet ved Wiseme er blevet meget mere nysgerrig på at læse og han kaster sig bare ud i at læse mange forskellige ting. Forløbet ved Wiseme, har være en super støtte og oplevelse for min søn, som har lært en masse, men har også haft en personlig udvikling. Så tusind tak til Wiseme for et fantastik forløb.
Bonnie
Læs mere
Oliver har gået ude ved WiseMe de sidste 10 uger, jeg havde hørt om Pernille og hendes team, gennem et par artikler og undersøgte selv yderligere. Oliver har altid haft svært ved at læse, og jeg har faktisk altid troet at han var ordblind. Jeg tænkte om der var en mulighed for at der kunne være noget hjælp at hente, for bare at løfte ham lidt fagligt, og hjælpe ham med at få lært at læse bare lidt, for det ville også hjælpe ham i andre fag i skolen. Det må man sige at der er sket, han er blevet “løftet” fagligt knap 1,5 klassetrin på 10 uger 🙏🏼 Jeg er så vanvittigt imponeret, hvad hans udvikling har været på så kort tid, det har været hårdt arbejde, men det har virkelig betalt sig for ham. Vi tager lige 10 uger mere på den anden side af jul, så han kan komme endnu mere efter det læsning. Nu kan han holde en velfortjent juleferie 🎅🏼🌲
M`s mor
Læs mere
‘Hej Emil. Lidt treats til dig. For treats er netop det, du har givet M. Hele tiden små belønninger i form af ros- her hos dig har M aldrig lavet fejl. Det betyder, at M nu tror mere på sig selv og på, at hun godt kan. Det smitter af på andre fag. I dag fik hun for første gang 7 i en danskprøve. Tak til dig!! Kh M og mor’
JannaAyla
Læs mere
Dette er ikke et forsvar for folkeskolen, blot en konstatering af, at træerne ikke vokser ind i himlen, alene fordi ens barn går i privatskole. Både Ayla og Björk har alle deres skoleår gået i privatskole. Det stod hurtigt klart, at Ayla havde svært ved at knække læsekoden, hvilket jeg/vi gentagne gange har efterlyst hjælp fra skolen til at håndtere - uden held. For et par år siden endte skolen med at teste Ayla for ordblindhed. Som forventet viste testen, at Ayla ikke er ordblind. Ikke desto mindre blev løsningen, at Ayla fik en ordblinde-app installeret på sin computer, hvorefter der ikke blev gjort mere ved den sag fra skolens side. For Ayla har det medført, at hun har haft ondt i maven stort set dagligt, når hun skulle i skole, og begyndte dertil at trække sig socialt, da hun ikke følte, at hun havde noget at byde ind med, eksempelvis i forbindelse med gruppearbejde. Derfor valgte Aylas far og jeg i efteråret at tage sagen i egen hånd, og købe et læseforløb hos Pernille, WiseMe. Her syv uger inde i forløbet har Ayla rykket sig adskillige lix-tal og klassetrin i læsning. Det bedste ved det hele er dog, at Ayla ikke længere er på overarbejde fra hun træder ind på skolen og til hun kommer hjem, og at hun igen er blevet en glad pige med overskud. Som endda har fundet en glæde ved læsning, som jeg næsten ikke har turde drømme om ❤️ Tænk sig at syv ugers kvalificeret undervisning har gjort det, som skolen ikke har formået på syv år 😵‍💫 I hvert fald skal der lyde et kæmpe tak til WiseMe herfra, i følgeskab med en varm anbefaling ❤️
Kristine
Kristine
Læs mere
Jeg bliver simpelthen nødt til at give mine varmeste anbefalinger til Pernille og hendes team hos WiseMe. Jeg har, som mor til en pige på 8 år, mærket, hvordan læsevanskeligheder, selv i den alder kan føre til både dårligt selvværd og gråd, men også øgede konflikter i hjemmet. Det går lige i hjertet på en som forælder. WiseMe har været en uundværlig støtte for vores datter, Anna på 8 år. Pernilles dedikation og børnevenlige sind har været altafgørende for vores datters store fremskridt inden for læsning.Vi kunne desværre ikke få den store hjlælp fra skolen, da de ikke mente, hun var gammel nok til en ordblindetest, og vi skulle i første omgang prøve at give læsningen tid. Det kunne jeg ikke bære, da vi kunne se, hvor meget det påvirkede Anna og os som familie. I løbet af den første lektion hos Pernille, kom hun frem til, at der var fejlindlæring på flere af bogstaverne og mangel på vished om lydering. Takket været Pernilles ene-undervisning ignnem uger, har Anna ikke kun overvundet udfordringen med bogstaverne, men også opnået en solid forståelse for lydering. Derudover har vi som forældre fået en masse redskaber til, hvordan vi hjælper vores datter bedst med læsning derhjemme. jeg er dybt imponeret og taknemmelig over Pernilles team- og jeg kan kun give mine varmeste anbefaling.
Sara
Læs mere
Da vi startede hos WiseMe havde vi ikke rigtig nogen fornemmelse for hvor vores barns niveau lå i matematik, men ret hurtigt fik Pia det klarlagt. Ved at fylde på hvor der manglede viden, fik vores barn ret hurtigt en bedre fornemmelse for noget hun følte hun “burde vide” og har haft så svært ved. Så vi kommer ud af forløbet med bedre forståelse for matematik, og en klar bedre mavefornemmelse for egne evner. Det har været en god oplevelse.
S`mor
Læs mere
Vi tog kontakt til WiseMe i efteråret 2023. Vi havde været ved en skole-hjemsamtale hvor dansklæreren havde nævnt alle de ting, som vores søn ikke var god nok til og som skulle forbedres. S fik den varmeste velkomst hos Pernille og fra dag 1 havde han tillid til hende. Hun spurgte interesseret ind til ham og hun gav sig tid til at lytte til ham. Det blev starten på det bedste forløb og det bedste vi har gjort for S. Vores søn havde mistet troen på sig selv. Når man aldrig får ros i dansktimerne, men kun får at vide, det skal du gøre bedre osv. så forsvinder troen og lysten til at lære. Pernille fandt lynhurtigt ud af, at S ikke havde styr på bogstavernes lyde og det gjorde det svært for ham. Simon øvede flittigt herhjemme og for hver gang hos Pernille var der stort fremskridt. Pernille har fyldt vores søn med selvtillid og troen på, at han kan. Han fik at vide i han skulle læse lix 8-9 og nu læser han lix 25 uden problemer. Pernille har givet S troen på, at han kan løse de opgaver han får og flere gode strategier, som kan hjælpe ham, når noget driller. Vores dreng har rykket sig helt vild i løbet af de ti gange, som han har været hos Pernille. Han er helt på niveau med sin klasse nu, han tror på sig selv og har fået lysten til at læse tilbage igen, fordi det er meget nemmere nu. Vi giver vores varmeste anbefaling til WiseMe. Som S selv siger “Pernille har givet mig den bedste undervisning i hele mit liv”.
Kristina
Læs mere
Vi har været så glade for det forløb vi købte til vores datter på 10 år. Hun var efter længere tid i mistrivsel og senere skoleværing, kommet langt bagud og hendes selvtillid og tro på sig selv, kunne ligge på et meget lille sted. Nu er vi færdige med forløbet og hun er virkelig vokset og har fået lært at læse. Hun har igen mod på livet og hun vil lære. Det var alle pengene værd. Wiseme får de varmeste anbefalinger herfra.
Berit
Læs mere
I en sofa med udsigt til denne lysestage har jeg siden oktober måned tilbragt en time hver mandag. I alt 20 gange. Lysestagen står hos Pernille Sloth Lindhardt stifter af WiseMe. Igennem godt et års tid har vores søn haft det svært i skolen. Vi fik ugentlige beskeder på aula fra lærerne om at han ikke ville deltage i undervisningen, i faktisk alle fag. Der var meget ofte konflikter med lærerne. Han havde rigtig svært ved læsning og skrivning, og når man er rykket op i 5. Klasse så fylder det rigtig meget i alle fag. Men han kører alligevel glad i skole hver dag, for han har masser af venner og har mange legeaftaler. Skolen tilbød bl.a. AKT samtaler, men uden effekt. Han bliver ordblindetestet, resultatet viser at han er kun lige akkurat er ordblind. Konflikterne de fortsatte. Man bliver fustreret når man ikke rigtig kommer nogen vegne, så vi reflekterede over en annonce fra wise me og besluttede os for at give det et forsøg. Pernille sporede sig hurtigt ind på hvad problemet var hos vores søn. Han havde læringshuller, et nyt ord for mig, som blot betyder at der er helt basale ting han ikke har fået lært. Nu efter 20 undervisningstimer har Pernille løftet hans læseniveau fra start 3 klasse til at være på 5. Klasses niveau. Skriftligt var han på 2. Klasses niveau, men der er han ligeledes rykket et kæmpe hop. Og vigtigst af alt han har fået mod på at kaste sig ud i opgaverne han får stillet i skolen. Konflikterne? Vi har siden vi startede hos Pernille IKKE fået en eneste besked på aula der omhandler konflikter med lærerne. Vi læser hjemme hver dag, helt uden brok, for nu kan han læse spændende bøger med handling i. Faglig mistrivsel - endnu et nyt ord Pernille har lært os. Men så fint et udtryk for når mistrivsel skyldes problemer fagligt og ikke socialt, og det må man sige ramte plet hos os. Tilbage til sofaen😀 jeg har nemlig siddet med ørene slået helt ud og lyttet til Pernilles undervisning. Det har klædt mig godt på til at guide og hjælpe vores søn herhjemme. Pernille får vores varmeste anbefalinger. Vi har fået en helt anden søn som har fået overskud og selvværd. Til vores afsluttende time fandt Pernille en test frem, som også bruges i ordblinde testen. Resultatet viste ikke tegn på ordblindhed! Hullerne er lukket! Ja det koster at købe privat undervisning, men de fleste familier brænder langt flere penge af på en enkelt uges ferie. Vi ser det som en investering i vores søns fremtid. Hvis du stadig læser med og kan nikke genkende til de udfordringer vi har været igennem, så kan Wise me helt sikkert også hjælpe jer. Kære undervisningsminister Mathias Tesfaye , Borgmester i Herning Dorte West og alle læsevejledere i det danske land. Lyt til og lær af Pernille, hun ved hvad hun taler om og hun brænder for det. Folkeskolen skal være gearet til at løfte de børn der fagligt er sakket langt bagud! Alle læsevejledere burde være klædt på til at spotte hvor problemerne er, så man hurtigt kan sætte ind det rette sted. Det tænker jeg faktisk også der er ret god økonomi i.
Tina
Læs mere
FANTASTISK FORLØB! Vores søn har været i to forløb ved Pernille, hvor han er blevet klædt på til afslutning i folkeskolen. Han har været en del fraværende i folkeskolen på grund af angst og forløbet har været enormt givende for han, så han er blevet mere sikker i skrift og tale samt fået mere selvtillid og troen på, at han godt kan løse opgaverne. Han har fået rygsækken fyldt med redskaber, som han kan bruge i hans kommende uddannelsesforløb på UCH. Vi er utrolig taknemmelige for, at han har fået muligheden for at møde Pernille, som er yderst kompetent, udstråler en ro og giver de unge lyst til at lære mere og gøre en ekstra indsats. De allerbedste anbefaler herfra!
Lene
Læs mere
Vores datter på 13 år er testet ordblind i folkeskolen. Men efter et forløb ved Pernille er hendes udfordringer næsten forsvundet, hendes skrive og læse færdigheder er svarende hendes alder Hun går ofte selv igang med at læse eller skrive Det ville hun ikke havde gjort inden vi startede hos Pernille Pernille har en rosende og positiv tilgang som i den grad har sat gang i nogle ting Dato for oplevelse: 08. maj 2024
Tidligere
Næste

Johans historie