Online-undervisning

Lad WiseMe give en hjælpende hånd med:

Få online-undervisning af vores højtuddannede specialister

Online-undervisningen bygger på samme koncept som WiseMe’s øvrige tilbud og kurser, og du får altid ene-undervisning af vores kompetente specialister.

Undervisningen foregår live, hvor du eller dit barn online modtager et skræddersyet undervisningsforløb, der er tilrettelagt efter dine/dit barns behov.

Resultat

Alle elever oplever mærkbar forbedring på 10 lektioner

Tryg

Lær trygt hjemmefra. Vi online-underviser i hele landet og til danskere i udlandet

Kvalitet

Det er altid en individuel vurdering af den enkelte elev, der afgør, hvordan vi underviser.

Glade elever

WiseMe hjælper med at booste selvtillid og trivsel

Resultater

WiseMe har meget gode resultater med online-undervisningen, og vi kan med 100% sikkerhed fastlægge en målrettet undervisning, der løfter det enkelte barn. Undervisningen er udarbejdet på baggrund af en grundig kortlægning, så vi kan tilpasse undervisningsniveauet nøjagtigt til den enkelte.

Vi online-underviser i hele landet, og alle elever oplever et fagligt løft. Vores data viser at alle vores elever rykker sig fagligt mellem 75 % og 95 % fra det udgangspunkt, de kom med.

Et forløb hos WiseMe på 10 undervisningsgange i dansk, har givet vores 14-årige datter glæden tilbage til at læse. Hendes motivation til at dygtiggøre sig inden for skrivning og læsning steg markant gennem forløbet, i takt med at hun fik flere redskaber med sig hjem fra undervisningen til brug i skolen efterfølgende.
Jette Hansen
46 år
Da vi kom til WiseMe, troede vi, at Johan muligvis var talblind. Han havde store vanskeligheder og kunne slet ikke følge med i den matematikundervisning,der foregik i hans klasse. Takket været WiseMe har Johan allerede efter ganske få ganges undervisning opnået meget store fremskridt og genvundet troen på, at han godt kan finde ud af matematik
Lene Siggård
Mor til Johan
Jeg har haft et forløb på 5 gange hos WiseMe. Fantastisk hvad jeg har lært på de gange. Det har givet mig mere selvtillid på skrivefronten og blod på tanden til at få trænet min læsning. Kæmpe anbefalinger herfra.
Mette
41 år

Forløb

10-lektioner
6.699kr
  • Altid ene-undervisning
  • Fra højtuddanede specialister
  • Mærkbar resultat inden 10 lektioner
  • Online i hele Danmark og til danskere i udlandet
Populær

1 lektion

1 lektion
769kr
  • Altid ene-undervisning
  • Fra vores højtuddanede specialister
  • Online i hele Danmark og til danskere i udlandet

Hvem henvender online-undervisning sig til?

Bliv ringet op

Indtast dit telefonnummer. Så ringer vi dig op og finder den bedste løsning for dig eller dit barn.

Forløb

10-lektioner

Klik her Indsendelse af denne formular er gratis og 100% uforpligtende. Vi inviterer dig til en snak for at finde den bedste løsning for dig eller dit barn

Enkelt lektion

1 lektion

Klik her Indsendelse af denne formular er gratis og 100% uforpligtende. Vi inviterer dig til en snak for at finde den bedste løsning for dig eller dit barn