Coaching og Supervision

Vi støtter og motiverer mennesker i deres personlige og professionelle udvikling

Coaching: Hos WiseMe tilbydes coachsamtaler, hvor du støttes og motiveres  i din personlige udvikling. Gennem samtaler tilbydes du hjælp til kunne håndtere selvværds- og trivselsproblematikker, uanset om det er i skole- eller arbejdslivet.

Du opnår styrke til at overvinde negative tanke- og handlemønstre.

Igennem din personlige rejse, vil du opnå større tro på dig selv, blive bedre til at indgå i et givende og motiverende samspil med andre.

Supervision: WiseMe tilbyder individuel- og/eller gruppesupervision.

Målet med supervisionen  er,  at skabe større faglig indsigt og overblik i konkrete arbejdssituationer hos den enkelte.

Gennem udviklende samtaler vil medarbejderne opleve større arbejdsglæde – også når det gælder mere komplekse og udfordrende arbejdsopgaver.

Med superviserende samtaler skabes et større kollegialt fællesskab, hvor personalegruppen bliver klogere på vanskelige og svære problemstillinger. Samtidig mindskes risikoen for forråelse på arbejdspladsen. 

Coaching

Et coachforløb  tager udgangspunkt i din personlige fortælling, hvor du støttes og hjælpes hele vejen til målet.

Hos WiseMe ser vi dig som det hele menneske, du er,  og vi er  altid i øjenhøjde med dig.

Med afsæt i grundtanker som bl.a. eksistentiel-humanistisk psykologi og ved brug af kognitive adfærdsterapi kan vi sammen finde frem til, hvordan selvkritiske og negative tanker kan påvirke dit liv.

Igennem disse samtaler oplever de fleste, at få en dybere indsigt i sig selv, hvor de vil finde styrke, selvværd og troen på eget potentiale.

Og derved finde modet til at skabe og leve det liv som du drømmer om.

Anita Hove Olesen

Supervision

 Formålet med supervision er, at “klæde” personalegrupper fagligt på inden for forskellige og konkrete arbejdsrelaterede arbejdsopgaver.

I gruppesupervision kan den enkelte medarbejder opleve større faglig indsigt og overblik ved, at belyse arbejdsmetoder og problemstillinger kollegialt. Derigennem opnås en fælles forståelse for, hvordan svære arbejdsopgaver tackles.

I superviserende samtaler arbejdes med:

 – Selvkendskab og handlemuligheder i pressede arbejdssituationer

– Ventilering i forbindelse med konkrete arbejdsmæssige vilkår

– Validering i gruppesupervision. Her er det den enkelte medarbejders oplevelse, som valideres og godkendes af kollegagruppen

 

 

Bliv ringet op

Indtast dit telefonnummer. Så ringer vi dig op og finder den bedste løsning for dig eller dit barn.